:: objetivos

:: partidas:
   : #1
   : #2
   : #3

:: jugadores:
   : bakhsh
   : gilgarduk
   : jam
   : vicpun
   : WuXing


:: home


:: quiénes somos


info@mad-actions.com:: pau alsina [barcelona]

Licenciado en Filosofía en la Universidad de Barcelona. Profesor, investigador y divulgador en las áreas de arte, ciencia y tecnología.


:: pau alsina

Actualment és professor dels Estudis d'Humanitats de la UOC, director d'Artnodes (espai d'art, ciència i tecnologia de la Universitat Oberta de Catalunya) i investigador del Grup KEC de recerca interdisciplinar de l'institut de recerca Internet Interdisciplinary Institute - IN3.

Forma part del grup YASMIN, impulsor de la xarxa d'art, ciència i tecnologia (ACT) dels països mediterranis. És membre del Consell Editorial del projecte LABS de Leonardo /International Society for the Arts, Sciences and Technology i coordinador de la versió en espanyol. Membre del Consell científic del Master of Art,Design and Technology de la UNESCO als països àrabs. Membre del grup de treball en art, ciència i tecnologia del FECYT, la Fundación Española de Ciencia y Tecnología. Relator de conjunt del Llibre Blanc en Art,Ciència i Tecnlogia, del FECYT. Membre de l'equip assesor del Pla Estratègic de Cultura de Barcelona, de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona.

Darrerament ha intervingut a Read Me International Conference and Dorkbot City Camp (Aärhus), Ciberarts International Conference (Bilbao), Ars Electronica Festival (Linz), Sonar Advanced Music and Multimedia Art Festival (Barcelona), Transmediale International Festival (Berlín), Art Futura Festival (Barcelona), World Summit Conference on Creativity and ICT (Viena), Interacció (Lleida), Copyfigth (Barcelona), ECSITE International Scientific Comunication Conference (Barcelona), entre d'altres. Ha participat en la organització d'esdeveniments relacionats amb A-C-T a Catalunya. Ha publicat diversos assaigs i articles sobre pensament, art digital així com sobre altres interrelacions entre art, ciència i tecnologia.

És Lllicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona, té el Diploma d'Estudis Avançats de Filosofia de la cultura, Estètica i Antropologia filosòfica contemporània d'aquesta mateixa universitat. També ha cursat estudis de Música Moderna, Informàtica musical, Història de l'Art i Gestió de projectes culturals. La seva recerca es centra en l'articulació d'una ontologia del present en base a les pràctiques creatives que interrelacionen art, ciència i tecnologia en el context de la Societat de la Informació.
:: asesores
   : Pau Alsina
   : Laura Baigorri
   : Eugeni Bonet
   : Sergi Jordà
   : Nacho López Verderguer
   : Francesc Marieges
   : José Antonio Millán
   : J.L. Paulete
   : Víctor Puntes
   : Javier Romañach
   : Mana Salehi